price autocad 2010 linked here http://www.warmbeach.com/wp-list.php?oasfasj=win-7-serial-number-and-activation-code filemaker pro 11 advanced for mac os x for sale software for pc microsoft office autodesk autocad lt 2018 mac
software sale autocad 2018 software sale autocad 2018 lt 2016 for os cost of 3ds max 2017 number and key 3ds max cheap autocad 2015 for mac os x autocad 2013 codes
http://tic.ufrj.br sketchup 2016 costs solidworks 2017 premium on mac creative suite 6 apple mac version serial number and product key suite 6 full version

WHATS IN THAT ROLL TONIGHT?


posted april 24, 2013 by matglede

DSCN0407

 

DSCN0393

En av min desidert favoritt rett som jeg aldri blir lei av: Friske rispapir vårruller!!!

Jeg har faktisk savnet den norske gode salmalaksen litt mens jeg var borte så det var det første jeg kom på da jeg tenkte på hva jeg ville ha til middag ikveld.

DSCN0378

Rå salma laks som jeg har kjært i tynne sashimi skiver.

DSCN0377

Friske grønnsaker til å fylle rullen med. Her har jeg brukt agurk, vårløk, hjertesalat, snackspaprika og norske bønnespirer.

Tenkte jeg skulle gjøre en liten vri med sashimien og steke den bittelitt. Jeg har stekt skivene kjempe fort i passe varm panne med kokosolje.  Bare ca 10 sekunder på hver side så fisken fortsatt er rosa i midten.

DSCN0388

Jeg har nemlig blitt litt inspirert fra en kjempe god rispair rull jeg spiste i New York, så skal prøve å lage litt lignende idag,,;)

DSCN0392

Her har jeg dyppet rispapiret i varmt vann, akkurat så den blir passe bløt. Husk å ikke ha for mye vann på, kan da fort bli klebrig. Har dekket nesten hele med avokado og strødd litt sesamfrø over.

Så er det bare å fylle den med dine favoritt grønnsaker og rulle forsiktig sammen til en stor «wraps». I starten må man være litt tålmodig…(har nok nevnt det før og).  Kan være litt vanskelig å jobbe med rispapiret.

Det ble ganske mye fyll i denne så jeg rullet først en gang , også dyppet jeg et til rispapir og rullet den over den første. Da ble den ble fast og fin.

DSCN0417

Ved siden av lagde jeg en veldig enkel saus: Soyasaus, 1/2 presset grapefrukt og vårløk! Ikke værre enn det :)) Smakte herlig!!!

 

Bruk fantasien og lag din favoritt rull du og!! God appetitt!!

Anette

Takk for gode middagstips :-)


Skriv en kommentar