LOVELY FRUIT FRESHNESS!


posted mai 19, 2013 by matglede

DSCN1212

Endelig kom sommeren til Oslo!! Ihvertfall for en helg. Når det er varmt og solen steker, kommer suget etter noe friskt, søtt og kaldt atomatiskt. Det kom ihvertfall til meg. Så da var det bare å gå til innkjøp av masse deilig tropiske frukter. Det er ikke mye som kan slå smaken av søt sommerfrukt. Her er mine tips til oppfriskende herligheter som kan nytes i varmen. Hjemme eller ute i parken.

Mango sweetness 

DSCN1227

I blenderen idag hadde jeg oppi banan, fersk mango, kokosvann og noen isbiter. Det hele toppet jeg med tinte bringebær, kokoschips og rå kakaonibs. Perfekt som et friskt lite mellommåltid!

DSCN1219

Det er tiden for de gule pakistanske mangoene nå. De er supersøte og saftige. De kjøpte jeg på grønnsaksbutikken rett ved meg. Desverre litt vanskelig å få tak i økologiske.

Rå kakao nibs er ekte rå, mørk og bitter sjokolade som er kjempe sunt. Det har jeg skrevet litt om i et tidligere innlegg:

http://minmatglede.wordpress.com/2013/05/05/sweet-sunday-treat/

Tropical fruit bowl

DSCN1245

Her har jeg brukt  ananas, mango, kiwi, pasjonsfrukt, bringebær, naturell yoghurt, ristede valnøtter og litt mørk flytende honning.

Legg den oppskjærte frukten lag for lag med yoghurten, nøtter og honning. En naturlig søt og frisk dessert. Mmmm sååå godt!!!

Det er som sagt litt vanskelig å få tak i all frukt økologisk. Men det er mye du kan få tak i. Foreksempel ananas fra Økohjertet på Hovseter. Økologisk kiwi og bananer på ICA . Også har de et godt utvalg av frukt og nøtter på Helios.

DSCN1248

Håper sommeren har kommet for å bli. Ellers så kan du uansett lage dette, lukke øynene mens du spiser og late som om du ligger på en strand og kjenner solen steke 😉 Litt sommerfølelse få du da garantert!!

maizo

Beste inlegget!!!


Skriv en kommentar