I LOOOVE FOOD MARKETS!


posted september 27, 2013 by matglede

DSCN2642

Denne uken vært har jeg vært en liten tur i London. Har derfor ikke fått så mye tid til å lage mat hjemme, men tenkte å dele litt fargeglade matbilder fra turen min så lenge.

DSCN2657

Jeg elsker å gå på alle mulige matmarkeder. Elsker å bare gå rundt å se, smake, ta bilder og få inspirajon! I høst har jeg faktisk vært på endel matfestivaler og markeder. Måtte benytte anledningen da jeg var i London til å besøke et stort matmarked som heter Borough Market, ligger rett ved London Bridge. Det er Londons største matmarket og du finner absolutt ALT du kan tenke deg av god kvalitetsmat. Blandt annet kjøtt, fisk , vin, ost, kakar, grønt, økologisk og internasjonalt. Her er noen bilder fra det jeg likte best 😉

DSCN2651

DSCN2703

 

London

 

DSCN2669

DSCN2662

DSCN2702

HA EN GOD OG FARGEGLAD FREDAG ALLE MATELSKERE, FLERE OPPSKRIFTER KOMMER SNART!!

 

 

maizo

Fantastiske bilder!!!
Elsker bilden på vetegresset!


Skriv en kommentar