BLUE OATMEAL FOR BREAKFAST!


posted oktober 14, 2013 by matglede

DSCN2807

 

DSCN2815

Hva med en god klassisk havregrøt til frokost? Med en liten vri selvfølgelig. Nemlig blåbærhavregrøt!  Har hatt litt dilla på det i det siste. God start på dagen , mettende og energigivende. Spesielt bra hvis du har en hard treningsøkt foran deg og trenger litt energi som varer!
Det er super enkelt å lage. Bruk 1 liten kopp frosne blåbær, 2 kopper vann og varm det sakte opp. Tilsett så 1 kopp havregryn og rør rundt til det blir en passe tykk grøt. Husk svak varme!! Tar maks 5 minutter og frokosten er klar. Kjempe godt med banan , kanel og bringebær.Og evt litt nøtter. Ønsker du det litt søtere, ha litt mørk honning eller kokospalmesukker over!

DSCN2804

Ha en god frokost og en sprek uke!

 

 

Anette

God morgen, fine bloggen din Irina! Veldig inspirerende og fine bilder! Har en liten tass her hjemme som reagerer hvis jeg drikker melk så prøver å legge om kosten min. Men hvor kjøper du alle disse ingrediensene du buker? Nettet eller her i Norge?

matglede

Hei Anette! Tusen hjertelig takk:) Jeg kjøper alt i Norge. Hvis jeg er i utlandet handler jeg bare litt mere fordi det er billigere. Men det meste får du tak i på forskjellige helsekostbutikker i Norge. Jeg handler endel på Helios, Røtter (nøtter, havregryn, kokos-produkter o.l.) og Super Helse i Bygdøy Alle (acai, råkako,hampfrø,glutenfrie melblandinger o.l.). Hvis du vil handle på nett, sjekk ut iHerb.com. Da lønner det seg å handle over en viss sum så du slipper frakt. Det er også mye du finner på vanlige matvarebutikker. Rismelk og havremelk handler jeg på Kiwi. Samt laktosefri youghurt og ost 😉 Bare spør mere hvis det er noe spesielt du lurer på hvor du kan få kjøpt. Lykke til..:)


Skriv en kommentar