HAPPYFOOD!


posted desember 8, 2013 by matglede

DSCN3014

HAPPYFOOD- Ren mat som kroppen blir glad for!

Endelig er det klart for å vise frem hva jeg har drevet med i det siste! Jeg har nå lansert mitt eget mat/snacks merke som nå skal selges flere steder rundt om i Oslo. Selv er jeg veldig glad i å «snacke». Liker de små mellommåltidene og det å kunne ha i tilgang til noe sunt og godt når mann bare har lyst på «noe».  Det er jo så inmari godt å spise og hvis man kan gjøre det ofte og vite at det man spiser er godt for kroppen så er det jo helt genialt for oss som er helsebevisste og matglade.

Det første som er klart i HAPPYFOOD serien min er RAW, dehydrerte frukt og grønnsakschips. Disse er tørket over lang tid i 41 grader og tilsatt ytterst få ingredienser for å ha det så rent som mulig. Jeg lager alt selv og bruker økologiske råvarer så lenge jeg får tak i det. Olivenoljen og krydderet jeg bruker er også økologiskt og av god kvalitet.
Når chipsen tørker, trekkes fuktigheten ut og smakene fra råvarene kommer enda bedre frem. Konsistensen blir crispy akkurat som friterte chips, bare at disse er proppfulle av næring siden ingen av de gode næringstoffene har forsvunnet under høy varmebehandling.

DSCN3030

RAW KALE CHIPS MED HIMALAYASALT, OLIVENOLJE OG SORT PEPPER!

For de som har lyst på noe salt snacks. Grønnkål er den sunneste og mest næringsrike grønnsakene vi kan spise. En vitaminbombe som er tettpakket med mange helsemessige næringsstoffer. Blant annet en stor mengde A vitamin, C vitamin, sterke antioksidanter, fiber, jern, magnesium og kalsium.

RAW HONEY KALE er for de som liker blandingen av salt og søtt. Den er blandet med en mørk, flytende honning og det er faktisk vanskelig å slutte å spise den når man først har begynt.

DSCN3017

SPICY ZUCCHINI CHIPS MED CAYENNE!

Dette er en litt spicy, løvtynn chips laget av squash og krydret med himalaysalt og cayenne pepper. For de som liker det med litt krutt i.

DSCN3036

SWEET APPLE CHIPS med kaneldryss.

Rett og slett ikke noe annet enn eple og kanel. En klassisk, god kombinasjon som er crispy og søt.

Alle disse 4 chipstypene kan nå snart kjøpes på forskjellige helsekoster og cafeer i Oslo.

I skrivende stund (søndag 8.12) er de nå i butikk hos Helios Colosseum og Røtter St. Hanshaugen.
I løpet av 2 dager nå er de også å se Swaschbuckler cafe som ligger i Skovveien, Røtter Frogner og hos Super Helse butikken i Bygdøy Alle. Prisene ligger på rundt 38-45 kr pr beger.

Jeg har også flere produkter på lur og flere steder hvor de skal selges. Holder dere oppdatert her.
Håper virkelig dere har lyst til å prøve ut denne sunne snacksen min og jeg setter stor pris på all konstruktiv tilbakemelding!

Så nå er det bare å snacke i vei med god samvittighet..;-))

 

 

 

 

 

maizo

Beste snacksen ever!!!
Endelig snacks man inte får angst av etterpå!!!
Synes at du kan gjører storpack size snart!!!
Dette bli nok SUCCE!!!!!!!!

Sunt julegodt – Tørket eple med kanel | Marie Alette etc.

[…] at det meste er ok i moderate mengder. Så nå koser jeg meg med tørkede epler med kaneldryss fra Happy Food med veldig god […]

Camilla

Bare på vestkanten jooo… Hva meg oss østkantfolk :oP

har veldig lyst til å smake!

matglede

Joda er på Grunerløkka nå Camilla 😉 Leela Yoga, Heimdalsgata 24. Også på Lille Persille Storo..

Leo09

Kjære vene: ELSK!!!! Tusen takk for fantastiske produkter.
Men i Drammen, på Life, finnes bare 3 typer. Noen andre i nærheten som har hele sortimentet? Bare MÅÅÅÅÅ ha! 😉

matglede

Det var en hyggelig melding å få;) tusen hjertelig takk Hege! Det er kun de 3 som er ute i butikkene nå. Det kommer et til produkt veldig snart.. Kokosyoghurt kan du få kjøpt hos Leela Yoga. Den kommer også snart i et par til utsalgssteder. Ha en fin helg:) Irina


Skriv en kommentar