HAPPY (YOGA) FOOD!


posted januar 22, 2014 by matglede

 

 

Leela

I sommer, da jeg begynte med å bli med på Leela Yogas «Yoga I Parken» ble kjent med disse to fine jentene, Tonje og Kelsi som tilsammen utgjør Leela Yoga!  To superflinke, kreative og inspirerende yoga entrepenører  som sluttet i deres «vanlige» jobber etter mange års business studier og bestemte seg for å følge  deres drøm om å kunne leve av det de elsker å gjøre og å starte deres eget yogastudio. Det har de nå fått til, de fant et lokale på Grunerløkka som de har totalrenovert og bygd opp til deres helt egne yogastudio. Vi begynte å snakke om at det hadde vært gøy å få til et samarbeid med mat og yoga. Så jeg har nå begynt å levere et lite utvalg fra Happy Foods-  «yogamat» til deres lille cafe . Små, enkle måltider som passer perfekt før eller etter en yogatime.

bilde-128

Foruten HAPPY FOODS Kale chips og Sweet Apple Chips er Leela Yoga (foreløpig) de eneste som selger HAPPY FOODS kokosyoughurt og HAPPY FOODS Crispy Veggies.

DSCN3173

Kokosyoghurten er laget av økologisk kokosmelk og laget helt fra bunnen av. Den er helt melk-og laktose fri og er søtet med litt honning og ekte, sort vanilje. Den kommer med en topping som er 100% RAW av tørket ananas, kokoschips og lettristede nøtter og kjerner.

Veggies

Crispy Veggies er en perfekt liten snack eller mellommåltid for de som har lyst på noe annet enn søtt. Rå grønnsaker som er kuttet i passe tykke strimler som kan dyppes oppi en hjemmelaget hummus dip av kikerter, sitron, ingefær og friske urter. Hummusen er også en god kilde til å få i seg litt proteiner etter trening.

 

DSCN3174

Alt kan taes med eller nytes i Leelas koselige cafehjørne.

DSCN3179

Leela Yoga studio i Heimdalsgata 4 er byens lille, skjulte perle. Et koselig, behagelig møtested for mange. Som foruten yoga (og HappyFoods) også tilbyr:
Kaldpressede juicer fra Essentiallys
Fountain of Youth kokosvann fra Coconutbros
Gluten, sukkerfrie og melkefrie supersaftige kaker fra PurOslo
En stort utvalg gode teer fra Pukka og Yogi tea.

For meg kan det ikke bli bedre, er fast invetar allerede.

Takk Tonje og Kelsi for at dere har gjort meg yogafrelst <3

Les mere om Leela yoga på leelayoga.no

Martine

Oppdaget nettopp bloggen din og er utrolig imponert over de kreative oppskriftene og fantastiske bildene dine! Gleder meg til å å lage nye, sunne fristelser denne uka og å følge med på nye innlegg. Lykke til med Happy Food! Jeg er sikker på det blir en stor suksess! God søndag:-) Mvh Martine

matglede

Tusen tusen takk Martine :) Blir så inmari glad av sånn tilbakemelding!! Klem Irina


Skriv en kommentar