CHIALADA!


posted oktober 17, 2015 by matglede

Heihei og god lørdagskveld;)

Vært litt stille fra meg denne uke, har hatt så mye  gjøre så ikke fått laget noen nye oppskrifter eller matbilder. Selvom jeg synes det er veldig gøy å gjøre det, er det ikke alltid jeg får tid.
Har fått meg et helt eget lite kjøkken hvor jeg skal jobbe fra nå. Med Happy Foods, Min Matlede, caterings og andre småjobber. Så da er det mye som skal på plass og i orden. Men det blir veldig bra, gleder meg til å komme igang ordentlig med jobb. Er skikkelig klar for det.

Shape Up Dessert25538Så jeg har altså ikke fått lagen noen «helgekake-oppskrift» denne uken. Men har denne enkle, freshe dessert oppskriftenpå lur fra en Shape Up shoot til august utgaven 2014. Bildet er tatt i fotostudio av Linda Krabberød.

Det er en chiapudding med kokos, ananas, lime og mynte. Inspirert av  smakene til en Pina Colada. Den lages på 1,2,3. Bare å blande sammen det som trengs til puddingen og finkutte fersk ananas. Men den må stå litt i kjøleskapet for å bli tykk. Ca 1/2-1 time så er den perfekt og spiseklar. Og skikkelig frisk og yummiii:)) Perfekt som en dessert eller kveldskos. Og ganske så sunn vil jeg si.

For 2 glass «CHIALADA» trenger du:
1 boks kokosmelk
1 banan
1/2 ananas
1 lime
4 ss chiafrø
Litt mynte

Bland kokosmelk, banan og chiafrø i en blender. Sett det inn i kjøleskapet og la det stå og tykne i en 1/2-1 time.
Finkutt ananas go press limes over. Bland gjerne i litt finhakket mynteblader og.
Når chiapuddingen har svellet nok, dander den i et glass med ananas i bunnen, chiapudding og mere ananas på toppen!

Shape Up Dessert25538_2

Da er det bare å drømme seg litt bort i de tropiske smaker, nam nam!
Denne burde prøves, hei så lenge;)

 Kommentarer er skrudd av for CHIALADA!


Comments are closed.