HAPPY FOODS CATERING #2


posted september 27, 2016 by matglede

bowl

Det har vært endel catering oppdrag i det siste og det er veldig gøy.
Alt fra private selskaper, konfirmasjon, lunsj for bedrifter, frokostleveringer, fingermat til pressevisninger og kurs-mat.
Det er det jeg vil satse mest på nå. Får vært mer kreativ da, lager noe av de samme tingene, men veldig mye forskjellig. Er jo glad i at maten skal se fresh og innbydenede ut så prøver så godt jeg kan kombinere farger og legge maten fint opp før jeg leverer 😉

Jeg synes også det er veldig kult at så mange er åpne nå for å spise helt vegetarisk. Det er aldri noe problem. Få ganger har jeg blitt spurt om å lage noe kjøtt eller fisk og da har jeg gjort det. Men foreslår alltid vegetar og folk blir veldig glad for det. Har også lagd endel helt veganske salater og kaker. Det er egentlig bare å spørre meg hva du ønsker eller se litt på bilder jeg legger ut så finner vi alltid noe godt jeg kan lage.

Her er et lite bildedryss fra de siste cateringene..

snacks

 

fingermat

img_5121

 

img_5151

rodbetsalat

 

Jeg tar også oppdrag hvor jeg selv er på stedet og lager mat, smoothies eller snacks..

irra-1

irra-2

Kjempe gøy at dette er jobben min nå!! Kan vel bare si at jeg elsker jobben min 😉
Har mye å gjøre, men trenger alltid mer så bare kontakt meg på mail irina@happyfoods hvis du vil ha Happy Foods mat fra meg :)Kommentarer er skrudd av for HAPPY FOODS CATERING #2


Comments are closed.