HAPPY FOODS POP UP CAFE!


posted november 10, 2016 by matglede

image_00001

namaste

bilde

Søndag 30. oktober hadde jeg en POP UP cafe på Grunerløkka.

Jeg har vært så heldig å få låne et kjempe hyggelig og perfekt lite lokale av Leva Urban Design.
De bruker det vanligvis som kontor, men i helgene er det ingentling som skjer der og de har bygget om lokalet slik at det skal være mulig å kunne ha pop up cafeedager der.
Jeg har lenge drømt om å kunne åpne en egen cafe og det er veldig godt mulig at det blir noe av i fremtiden, så det passet meg midt i blinken å kunne prøve å ha mitt helt eget cafekonsept for en dag.

Det kom masse folk den dagen. Venner, bekjente, familie og mange jeg ikke kjente. Flere som kom pga mine oppdateringer om dette eventet på sosiale medier 😉 Det er litt kult, da vet jeg ihvertfall at det funker.

Det var så gøy, var kø i kassa hos meg i ca 3 timer i strekk. Mange folk som satt en stund i lokalet, mange som sto utenfor og generelt veldig god stemning. Selv var jeg så opptatt med å lage mine varme drikker som jeg serverte og passet på at alle fikk det de bestilte, så jeg rakk ikke å snakke med så mange. Men det er jo et godt tegn, at jeg var litt travel.

TUSEN HJERTELIG TAKK TIL ALLE SOM KOM!! JEG BLE SÅ GLAD.
Var veldig sliten da jeg var ferdig, men også super happy, for en vellykket dag! «hard work pays off»

Den dagen solgte jeg suppe, varm gurkumeielatte eller «Golden Milk», Matchalatte, muffins, rawcakes, nøttekuler, nøttebrownies og mandelsmør på glass.Alt laget av ØKOLOGISKE råvarer!! Og laget med kjærlighet selvfølgelig ;)Førstkommende søndag 13.november skal jeg prøve meg igjen og har en ny Happy Foods pop up cafe.
Håper virkelig at noen har lyst til å komme denne dagen og;) Vet det er kaldt, men så lenge det ikke regner så er det jo deilig å komme seg ut en tur. Og da kan du komme å varme deg på en deilig varm Hokkaido-Gulrot suppe med hjemmespirede mungbønner, ristede tamarimandler og frisk koriander.
Eller noe varmt og drikke, kommer til å ha de to samme varme teene med steamet mandelmelk som forrige gang. I tillegg blir det såklart noen rawcakes og en annen saftig kake som jeg skal komme litt tilbake til. Hva med å spandere en kake på far siden det er farsdag?

Håper å se deg på søndag!! Adr er Helgesensgate 46, rett ved Sofienbergsparken på Grunerløkka, Oslo.
Følg meg gjerne på instagram @minmatgelde for flere oppdateringer 😉

Her er litt bildedryss fra sist gang..

pop-2

pop-4

pop-1

pop-3

 



Kommentarer er skrudd av for HAPPY FOODS POP UP CAFE!


Comments are closed.