COCONUT WATER HEAVEN!


posted april 14, 2013 by matglede

bilde-3Rent kokos vann fra unge grønne kokosnøtter er noe av det beste som finnes!! Det er også utrolig godt, sunt, kalorifattig og leskende. Det er det beste du kan drikke hvis du er dehydrert. Foreksempel når du er i varmen, etter en hard treningsøkt hvor du har svettet mye, eller etter en Bikram Yoga time. Det regnes som den beste naturlige sportsdrikken du kan få tak i.

Fersk kokos

Det aller beste er selvfølgelig en «rykende» fersk kokos som akkurat har dettet ned fra kokostreet..;) Denne er fra stranden i Miami.

DSC_0128Dette er den beste jeg har smakt på flaske! Ikke varmebehandlet, 100% RAW og smaker heeerlig! Her har jeg fått tak i en Pink edition..;) Lucky me!! Har desverre ikke denne i Norge..Fikk tak i denne på Wholefoods.

bilde-6Eller..Hvis du verken er på stranden i Miami eller Wholefoods så finner du mange bra alternativer her hjemme i Norge! Gå på en helsekost, utenlandsk grønnsaksbutikk eller så er det mange cafeer som er litt helsebevisste som har det! Det finnes mange forskjellige smaksvarianter, men jeg anbefaler ikke det..smaker kunstig. Less is best! Ren smak, uten tilsetningsstoffer eller smakstilsettninger.

Hel kokosnøtt får du kjøpt på A-food eller A-marked. Da er det bare å kutte et hull i toppen og putte sugerøret nedi! Smaker best helt kald..:)

Go coco loco..;)





Skriv en kommentar