CHOCO COCO SMOOTHIE DREAM!


posted september 29, 2013 by matglede

DSCN2738

Det er helg, sjokoladesuget kommer  kanskje litt ekstra frem og du har bare lyst på noe søtt og godt? Da er denne supersmoothien perfekt for deg! En herlig blandig av kokos, råkako, banan og mango. Frisk, søt og fyldig! Helt sukkerfri og med masse sunn energi! Nesten som en dessert eller som et bra valg for de med ekstra cravings etter noe søtt..

DSCN2718

Du trenger: ( for 2 smoothies)

1 banan
1 boks kokosvann
1/2 fersk mango
1 ss kokosolje eller 3 ss kokoskrem eller kokosyoghurt
1 ss råkako
Evt isbiter hvis du liker den kald

Kokoschips og kakaonibs eller mørk sjokolade til topping.

Ingredisense er det bare å improvisere litt med selv. Hovedpoenget er at kokos og kakao er en veldig god kombinasjon. Kan foreksempel bruke kokosmelk og mørk sjokolade også. Jeg har også hatt i mango for å få en frisk touch siden både kokos og kakao er ganske mektig.

 

DSCN2733

Husk at denne passer veldig godt inn i hverdagen og, trenger ikke være helg for å nyte denne «sjoko-koko «herligheten 😉

HAPPY LAZY SUNDAY!

 

Leesa

Where did you find coconut milk yogurt at? Would love to be able to find here in Norway! I’m from Australia and miss it so dearly that I make my own at home these days.

matglede

Hey Leesa! I knooow, its so good!!This one I bought in London. But I have started to make my own homemade coconutyoughurt now;) It will soon be able to buy at Helios Colloseum, with my brand! I can keep you posted here :) Have a lovely sunday..

Leesa

oh that’s a bummer you bought that in the UK…dangit 😉 but super happy to know you’re making this stuff on your own now! i do it on my own but it’s a long process! exciting news that you’re going to be selling it?!? definitely keep us posted! you’ll make every american in oslo happy (we miss this stuff!) :) thanks for the reply!


Skriv en kommentar