GREEN PROTEIN FETTUCCINE!


posted desember 1, 2013 by matglede

DSCN3007

 

DSCN3010

 

Yes nå har jeg funnet den perfekte båndspagettien for de som er glad i pasta, men ikke så glad i raske karbohydrater! Mungbønne fettuccine er kun laget av en type ert som heter mungbønne. Helt uten hvetemel og veldig rik på proteiner, hele 44% pr 100 gram og kun 17 gram karbohydrater. I tillegg er den rik på fiber og glutenfri . Jeg kjøpte pakken på Røtter, 54 kr og holder til ca 3 porsjoner.

 

DSCN2997

Det hører jo liksom med å ha med litt smaker av Italia når man lager pasta. Så jeg har laget min pastarett med en hjemmelaget pesto og paprika som er surret lenge på svak varme med en god olivenolje og kalamateoliven.

DSCN3001

Pesto:
1 potte basilikum
1 dl olivenolje
4 ss pinjekjerner
Litt salt og sort pepper
evt hvitløk og parmesan

Peperoni kalamate:
1 gul paprika
1 rød paprika
ca 10 brune oliven
Olivenolje

Kutt paprikaen i grove strimler og ha i en stekepanne med en god del olivenolje. La det surre i pannen i ca 30 minutter på middels varme. Paprikaen skal ikke bli brun, men myk og saftig. Ha i oliven mot slutten, smak til med litt salt og pepper.
Det blir en så søt og deilig smak, smaker helt forskjellig  enn rå paprika.

DSCN3005

Denne pastaretten passer perfekt for de som er glad i noe varmt og som kanskje ikke spiser kjøtt, men trenger å få i seg proteiner!

God middag fintfolk!

 

 

Tina

Oppdaget bloggen din gjennom shapeup og det er jeg veldig glad for! Har sett bakover i bloggen din og du lager fantastisk mat! Akkurat den inspirasjonskilden jeg trenger:D
Aldri slutt å blogge!! Ha en fin dag 😉

matglede

Wow tusen hjertelig takk Tina :) Det var veldig veldig hyggelig å høre, skal ikke slutte!! Lykke til med matglagningen! Klem Irina

kirstin

hei kan du sende meg din mail adresse


Skriv en kommentar