IM BACK WITH MY GREENS AND FUNKY CAKES!


posted september 17, 2015 by matglede

DSC_5809

Hello!

Long time no see.. Har hatt en liten pause fra matbloggingen. Egentlig er det på grunn av at  bloggen ble hacket og  sperret. Var veldig vanskelig å få bort spamen, men nå fikk jeg endelig hjelp. Så er klar til å fortsette å legge ut litt oppskrifter og forhåpentligvis inspirere til å lage sunn og fargerik mat.

Jeg er skikkelig i matlagningsmodus for tiden, bruker så mye tid jeg kan på kjøkkenet. Har hele tiden ideer om ting jeg vil lage og teste ut.. Noen ganger vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne. Ikke alltid det blir helt som jeg hadde forestilt meg, men da prøver jeg igjen eller med en annen vri..Så blir det som regel godt til slutt. Jeg er

DSC_5819

Jeg blir så inspirert av høsten og denne sesongen vi er inn i nå. Sååå mye deilige råvarer å få tak i. Masse morsomme, fargesprengte grønnsaker, bær, frukter og rotgrønnsaker. Så nå er det bare å utnytte seg best mulig av de norske (helst økologiske) råvarene.

DSC_5833

Det blir derfor endel vegetar oppskrifter fra meg, samt kaker, paier og sunne søtsaker.
Har plutselig fått litt dilla på å lage forskjellige kaker, gjerne med noe grønnsaker i..Tro meg, det blir skikkelig digg! Har også laget masse gode RAW kaker, kjeks, sjokolader, muffins + annet godis og snacks.. Skal legge ut litt etter litt nå!

Sjoko

 

Også har jeg jo blitt mor siden sist..;) Til en matglad, superenergisk liten søtnos. Har hatt nok å holde på med de siste 9 mnd..

 

 

Leah

Synes såklart det er veldig gøy å lage mat til lille Leah. Foreløpig er hun nesten like matglad som meg. Elsker smoothier, pannekaker og vil smake på alt jeg spiser..Og det får hun som oftest!
Så skal ikke se bort ifra at det blir litt babymat oppskrifter og tips til å lage sunn og næringsrik mat fra bunnen til de små.

Håper du vil følge med videre.. Oppskrifter kommer fortløpende.

Sees snart..;)

 

 

 

 



Kommentarer er skrudd av for IM BACK WITH MY GREENS AND FUNKY CAKES!


Comments are closed.